Politika zasebnosti

Zadnjič posodobljeno: 16-Apr-2023
Datum začetka veljavnosti: 16-Apr-2023

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje politike podjetja Zavod Vrba in sonce (Spodnja Javoršica 17, 1251 Moravče, Slovenija, e-pošta: info@mazijevgric.si, telefon: 041395440) o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ki jih zberemo, ko uporabljate naše spletno mesto.

Z dostopom do storitve ali njeno uporabo soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Če se s tem ne strinjate, ne dostopajte do storitve ali je ne uporabljajte.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila in spremenjeni pravilnik o zasebnosti objavimo v storitvi. Spremenjena Politika bo začela veljati 180 dni po objavi spremenjene Politike v Storitvi, vaš nadaljnji dostop do Storitve ali njena uporaba po tem času pa pomeni, da se strinjate s spremenjeno Politiko zasebnosti. Zato vam priporočamo, da redno pregledujete to stran.

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO:

Zbiramo in obdelujemo naslednje osebne podatke o vas:

 • e-pošta

KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE:

Informacije, ki jih bomo o vas zbrali, bomo uporabili za naslednje namene:

 • Trženje/promocija
 • Zbiranje povratnih informacij strank
 • Obdelava plačila
 • Podpora
 • Administrativne informacije
 • Ciljno usmerjeno oglaševanje
 • Upravljanje naročila strank
 • Zaščita spletnega mesta
 • Reševanje sporov

Če želimo vaše podatke uporabiti v kakršen koli drug namen, vas bomo prosili za soglasje in bomo vaše podatke uporabili šele po prejemu vašega soglasja, nato pa le za namen(e), za katerega(e) smo dali soglasje, razen če nam zakon nalaga drugače.

KAKO DELIMO VAŠE PODATKE:

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi, ne da bi pridobili vaše soglasje, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

 • Oglaševalske storitve
 • Analitika
 • Zbiranje in obdelava podatkov

Od tretjih oseb zahtevamo, da osebne podatke, ki jim jih posredujemo, uporabijo samo za namen, za katerega so bili posredovani, in da jih ne hranijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev navedenega namena.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi za naslednje namene: (1) za izpolnjevanje veljavnih zakonov, predpisov, sodnih odredb ali drugih pravnih postopkov; (2) za uveljavljanje vaših pogodb z nami, vključno s tem pravilnikom o zasebnosti; ali (3) za odziv na zahtevke, da vaša uporaba storitve krši pravice tretjih oseb. Če se Storitev ali naše podjetje združi ali prevzame z drugim podjetjem, bodo vaši podatki eno od sredstev, ki bodo prenesena na novega lastnika.

HRAMBA VAŠIH PODATKOV:

Vaše osebne podatke bomo pri nas hranili od 90 dni do 2 let po tem, ko uporabniki ukinejo svoje račune, ali dokler jih bomo potrebovali za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobno opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Morda bomo morali nekatere podatke hraniti dlje časa, na primer zaradi vodenja evidenc/poročanja v skladu z veljavno zakonodajo ali iz drugih zakonitih razlogov, kot so uveljavljanje zakonskih pravic, preprečevanje goljufij itd. Preostale anonimne informacije in zbirne informacije, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), se lahko hranijo za nedoločen čas.

VAŠE PRAVICE:

Odvisno od veljavne zakonodaje imate lahko pravico do dostopa in popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali do kopije svojih osebnih podatkov, do omejitve ali ugovora aktivni obdelavi vaših podatkov, do zahteve, da vaše osebne podatke posredujemo (prenesemo) drugemu subjektu, do preklica soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, do pritožbe pri zakonsko določenem organu in do drugih pravic, ki so lahko ustrezne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na info@mazijevgric.si. Na vašo zahtevo se bomo odzvali v skladu z veljavno zakonodajo.

Odjavite se lahko od neposrednih tržnih sporočil ali profiliranja, ki ga izvajamo za namene trženja, tako da nam pišete na info@mazijevgric.si.

Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za njihovo obdelavo za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati do storitev, za katere so bili vaši podatki zahtevani, ali jih uporabljati.

PIŠKOTKI:

Če želite izvedeti več o tem, kako jih uporabljamo, in o vaših izbirah v zvezi s temi tehnologijami sledenja, si oglejte naš Pravilnik o piškotkih.

VARNOST:

Varnost vaših podatkov nam je pomembna, zato bomo uporabili razumne varnostne ukrepe za preprečevanje izgube, zlorabe ali nepooblaščenega spreminjanja vaših podatkov, ki so pod našim nadzorom. Vendar pa zaradi neločljivo povezanih tveganj ne moremo zagotoviti popolne varnosti, zato ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost podatkov, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

POVEZAVE TRETJIH OSEB IN UPORABA VAŠIH PODATKOV:

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo. Ta pravilnik o zasebnosti ne obravnava pravilnika o zasebnosti in drugih praks tretjih oseb, vključno s tretjimi osebami, ki upravljajo katero koli spletno mesto ali storitev, ki je lahko dostopna prek povezave v storitvi. Svetujemo vam, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Nimamo nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali prakso spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzemamo nobene odgovornosti zanje.

POOBLAŠČENEC ZA PRITOŽBE / VARSTVO PODATKOV:

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo pri nas, lahko pišete našemu pooblaščencu za pritožbe na naslov Zavod Vrba in sonce, Spodnja Javoršica 17, e-pošta: info@mazijevgric.si. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.